OPERA BERGEN OP ZOOM

OPERA BERGEN OP ZOOM "Eten & Genieten, voor ieder wat wils."

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Opera Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 23:20 Top!!!!
30 jun 2022 om 20:59 Godverdomme bestel je wat extra’s en betaal je ervoor krijg je het niet mee. oplichters
28 jun 2022 om 2:03 Top
27 jun 2022 om 19:53 Duurde enorm lang voor een maandag. Na 75min bezorgd, dun, hard en lauw
27 jun 2022 om 0:13 Bestelling niet compleet en te laat, 2e deel pas na 45 minuten
26 jun 2022 om 0:47 Eten heel goed . En warm Bezorg tijd duurde heel lang
25 jun 2022 om 23:30 Pizza leek wel nat. Na een heftige discussie waarbij ze eerst geen nieuwe wilden brengen (moesten hem maar komen halen) en de dame superdisrespectvol was, kwam er een nieuwe die we ook hebben weggegooid. Dat het druk is, snap ik. Maar dit...
24 jun 2022 om 16:11 Duurde een uur ipv aangegeven half uur, eten was koud
24 jun 2022 om 11:04 Eten was heel lekker hoor
21 jun 2022 om 22:33 Pizza's zijn lekkerder, friet was hard en geen tomaat,komkommer bij de kapsalon!
21 jun 2022 om 1:48 Heel verschillend is het.. de ene x zijn de bestelling goed bereid en andere x is het bijna verbrand het vlees.. maar ik blijf wel bij ze bestellen. Ik heb meer vertrouwen in opera en sphinx dan bijv Royal of willys..
20 jun 2022 om 18:29 Lekker gegeten.